İSTANBUL / BEYKOZ - Anadolukavağı Mesadet Taylan İlkokulu

02163202408
Çamlıbahçe, Gördesli Makbule Sk. 881, 34825 Beykoz/İstanbul
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler, veliler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak.
Misyon
Öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, öğrencilerimizi insan haklarına saygılı, demokratik laik ve sosyal, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş insan olarak yetiştirmek temel görevimizdir.
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :Ana Sınıfı: Sabah (Tokatköy Ortaokulu Binası) İlkokul: Öğle (Saadettin Gökçepınar İlkokulu Binası)
Saatler
Sabah Ders Başlama: 08:00 Sabah Ders Bitiş : 13:00 Öğle Ders Başlama : 13:30 Öğle Ders Bitiş : 18:20
15A İETT Otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okul binamızın yıkım kararı nedeniyle tahliyesi gerçekleşmiştir. Okulumuz Çamlıbahçe mahallesinde Saadettin Gökçepınar İlkokulu binasında eğitime devam etmektedir.
Beykoz ilçe merkezine 5 km mesafededir.